Ansök din Open Badge här:

Fundraiser

Kursansvarig

Kårchef

Kårekonom

Utbildare

Open Badge - vad är det?

En Open Badge är ett digitalt märke som används internationellt (se Mozilla Open Badge) som synliggör kunskap, färdigheter, kompetens och erfarenhet. Open Badges kan användas när man söker jobb, i studierna och för framtida förtroendeuppdrag som ett intyg på kunskap och kompetens. Det går att lägga till märket på den elektroniska CV:n eller dela den på sociala medier. Finlands Svenska Scouter r.f. samarbetar med SFV för att kunna erbjuda ett kompetensintyg i anslutning till våra Open Badges.

Kompetensintyget intygar att scouten mött alla kriterier som ställts och att hen uppnått den kompetens som märket hänvisar till.

Ansök

Till vänster hittar du ansökningslänkarna till de Open Badges som du redan nu kan söka.

Fundraiser

Som julkampanjchef kan du ansöka om en Open Badge för att visa på ditt kunnande inom fundraising! Fastän du inte varit julkampanjschef kan Open Badgen motsvara din kompetens eller ditt kunnande perfekt, läs igenom kriterierna. 

Kursansvarig & utbildare

Har du utbildat eller varit kursansvarig på en av FiSSc:s utbildningar? Då är Open badgen utbildare eller kursansvarig precis för dig, läs mera om innehållet bakom varje länk. 

Kårchef & Kårekonom

En grupp bestående av FiSSc:s och SFV:s representanter går igenom ansökningarna för Open Badge och kompetensintyg två gånger per år (15.3 och 30.9). Efter att ansökan godkänts beviljar FiSSc Open Badgen och SFV ger ett kompetensintyg.

Ledarkoordinatorn svarar gärna på frågor.